Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pan Drahoš ? Ohrožení státnosti a České Republiky

Je mi smutno, z útoků na Miloše Zemana. Zejména od lidí, kteří mu nesahají ani po kotníky. Zdá se, že média prezentují pouze názory "kavárny" ... Tyto volby nejsou volby, ale občanská válka !

Zdá se mi, že kromě "kavárenské" Prahy, celá republika velmi dobře chápe, kdo je Miloš Zeman. PAN PREZIDENT ! je člověk, který má své názory a nenechá se ovlivňovat. Je to člověk, který velmi dobře chápe, že se Česká Republika nachází ve zlomovém okamžiku dějin a je schopen tyto pojmy konkretizovat a pojmenovat i za pomoci takzvaných sprostých slov. Podle vědeckých studií, jsou lidé mluvící sprostě upřímnější a poctivější, než lidé, kteří se neprojevují. Zdá se, že celá Česká Republika kromě Prahy, to chápe. Můj osobní názor je ten, že to velmi dobře chápe i "kavárna" a proto se tak úporně snaží proti panu Prezidentovi bojovat a útočit na něj i těmi nejpodlejšími způsoby. (Někdy mi Miloš Zeman náramně připomíná Winstona Churchilla) Oni by tam totiž měli rádi jednoho z nich, nebo někoho, koho by mohli ovlivňovat. Je nanejvýš šílené, že mainstream, takzvanou "českou televizi" a média obecně, ovlivňuje právě tato skupina, která naprosto nereprezentuje názor občanů a prosazuje svoje vlastní názory a zájmy. (stačí se podívat, kdo pana Drahoše sponzoruje) Velmi dobře je to vidět zejména na sociálních sítích, které čím dál víc začínají mazat, nebo blokovat nepohodlné názory a účty uživatelů. V ČR dokonce vznikají různé "startupy", které jsou zaměřeny na monitoring sociálních sítí, spolupracující s neziskovými organizacemi, které by rád pan Prezident omezil. (je jedno, zda jsou placeny z Vašich daní, či Sörösovými aktivitami, jsou to organizace, které bojují proti české státnosti - proto ty útoky proti prezidentovi) Chtěl bych vyzdvihnout zejména projev Miloše Zemana vůči imigraci, kde jsou zcela přesně definovány pojmy, které se pan Drahoš ani neodváží (neumí) říci nahlas.

Zásadní projev Miloše Zemana zde: Czech President speaks plainly about Islamic culture and its effects on Civilization Tento projev se neodvážilo vysílat žádné médium, v této republice. Dále bych chtěl vyzdvihnout rozhovor s první dámou paní Zemanovou, na téma českých zájmů a Miloše Zemana: Zde rozhovor s paní Zemanovou

Každý, kdo se cítí alespoň trochu vlastencem, ten musí jasně vnímat, co pan Drahoš reprezentuje. Totiž: názory, myšlenky a činy takzvaného Římského klubu a dalších organizací, které jsou všechno, jen ne vlastenecké. Pan Drahoš představuje svou adorací Angely Merklové, BilderBergu a Římského klubu (zednáři) natolik velké ohrožení České státnosti, že se nebojím říct, že kdyby byli u vesla takoví jako on, tak nebude trvat dlouho a Česká Republika zanikne. V současné situaci, je Česká Republika naprosto maximálně ohrožena zejména žalobou na imigrační kvóty, ale i takzvanou Dublinskou dohodou, či smlouvou, kterou ohrozil Českou Republiku už Bohuslav Sobotka. V současné době: Smlouva migračních Evropských pravidel (Dublin IV) & Evropská sociální charta. // Drahoš jí podepíše, Miloš Zeman ne !!! Bude-li zvolen pan Drahoš, netroufám si říci, kam až tento strašlivý průšvih, který může skončit likvidací naší republiky zajde. Není problém, vyhledat si dřívější výroky pana Drahoše, zejména výroky, jimiž uznává Islám. Já osobně neprosto nechápu, jak je možné, že toto ohrožení lidé stále nevidí. V Anglii již existují celá města, která ovládají muslimové. Ve Francii části měst. V Německu již začaly platit nové zákony, které ve svém důsledku zakazují kritiku a představují defacto likvidaci základní listiny práv a svobod, kde se říká, že se lidé můžou svobodně vyjadřovat a cenzura je nepřípustná. Ve Francii je mnoho míst, která byste si mohli splést s Afrikou. Švédsko je úplně v háji, tam dokonce policie nahlas řekla, že již není schopna chránit své vlastní občany a v podstatě se o tom nesmí psát. Jen si vzpomeňte na letošního silvestra v Německu - odělené prostory pro muže a pro ženy (ani to nefungovalo) všude (i u nás) betonové zátarasy. O letošních vánocích, rušení oslav vánoc, přejmenovávání vánoc, na svátky světel ... opravdu musím pokračovat ?

 

Likvidace Zemana a posléze Babiše ve prospěch zahraničních zájmů. Drahoš mezi řádky otevřeně říká, o co mu jde. Vytáhne nějakého nového poslušného Nečase, varuje expert Koller

 

My jsme tak malý národ, že si takové chyby nemůžeme dovolit. Každá taková chyba představuje riziko zániku našeho státu. Jenže pan Drahoš zlo neslyší, nevidí a má zakázáno o něm mluvit ! Je pro mě nepochopitelné, že člověk v obleku, který sice nepoužívá expresivní výrazy je pro někoho ten pravý kandidát, na rozdíl od někoho, kdo je schopen věci alespoň pojmenovat ! My potřebujeme prezidenta, který bude hájit národní zájmy. Ne zájmy římského klubu a Bruselu ! Teď není čas na hádání. Není čas na plytké hádky o Peroutkovi, Mašínech, nebo o "aktivistkách", co si strkají zmrzlá kuřata mezi nohy ! Teď jde o všechno ! Jde o Českou Republiku jako takovou a její záchranu ! Prosím uvědomte si to !

 

NEOLIBERÁLNÍ FAŠISMUS MMF A VOLBA ZLOČINCE DO PREZIDENTSKÉHO KŘESLA

 

  

Autor: Ivan Gutt | úterý 16.1.2018 8:45 | karma článku: 43,52 | přečteno: 4249x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Jsem vcelku obyčejný občan České republiky a vlastenec. Lecos jsem zažil a dnes mám dojem, že původní etické lidské hodnoty jsou jaksi na překážku.

Seznam rubrik